Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ενασχόληση της ομάδας που αποτελεί το s-coffeehouse.com με τον καφέ και τα προϊόντα που σχετίζονται με αυτόν,ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του '90. Μέσα από την εργασία μας σε όλες τις θέσεις του κλάδου,συνεργαστήκαμε με πολλούς ανθρώπους του χώρου και αποκτήσαμε γνώσεις και εμπειρία.Παρακολουθήσαμε σεμινάρια του SCA και εκπαιδευτήκαμε στον χώρο του καφέ από την επιλογή και το καβούρδισμα μέχρι την άλεση και τη διάθεση του στο κοινό. Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες,ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής δημιουργήσαμε το s-coffeehouse.com,ένα διαδικτυακό κατάστημα πώλησης καφέ και άλλων προϊόντων της καφεστίασης.

Θέσαμε σαν στόχο την διάθεση ποιοτικών,επώνυμων αλλά και λιγότερο γνωστών προϊόντων.Κύριος όμως σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τους καφέδες που με πολλή φροντίδα και αναζήτηση καβουρδίζουμε και κόβουμε εμείς. Ένα καφεκοπτείο στο σπίτι σας!!!

Παράλληλα να σας παρέχουμε και πληροφορίες μέσω του blog μας,σχετικά με τις παρασκευές των προϊόντων στο σπίτι σας και κάποια μυστικά για να διατηρείτε σωστά τα υλικά και τον εξοπλισμό σας.

Η σελίδα s-coffeehouse.com και τα προϊόντα μας θα εμπλουτίζονται και θα αναβαθμίζονται συνεχώς με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας αλλά και την ενημέρωση όλων σε θέματα σχετικά με τον καφέ και τα ροφήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε τυχόν απορίες ή για να κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας.