Η τέχνη του καφέ.

Η τέχνη του καφέ είναι η γνώση που έχουμε να παρασκευάζουμε σωστά τον καφέ και τα διάφορα ροφήματα. Καφέ θα βρούμε άπειρα σημεία πώλησης από σούπερ μάρκετ μέχρι ηλεκτρονικά καταστήματα που πωλούν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα διαφορετικά προϊόντα εκτός από καφέ. Το γεγονός αυτό βέβαια είναι πολύ θετικό για τον καταναλωτή γιατί λόγω ανταγωνισμού βρίσκει πολύ καλές τιμές να αγοράσει καφέ και άλλα συναφή προϊόντα.

Βρήκα πχ. στην πλατφόρμα τάδε,καφέ με 2.50€ το κουτί και είχε και τη μηχανή με 50% έκπτωση. Σε άλλη ιστοσελίδα με 10 κουτιά από τις κάψουλες έδιναν δώρο τη μηχανή. Και βρίσκω και καφέ ίδιο στο σούπερ μάρκετ.Πολλές τέτοιες ιστορίες καθημερινά όμως πουθενά δεν ακούω να λένε μαζί με τη μηχανή σας θα σας κάνουμε ένα δωρεάν μάθημα για να δείτε πως δουλεύει και να δοκιμάσετε τον καφέ πριν τον αγοράσετε.

Υπάρχει βέβαια η άποψη ότι όλοι μπορούν να φτιάξουν καφέ ,όμως αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο άρθρο μας.Σ'αυτό το άρθρο θέλουμε να παρακινήσουμε τους καταναλωτές να έχουν σαν γνώμονα και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση,κάτι που μόνο εξειδικευμένα καταστήματα καφέ μπορούν να προσφέρουν,και όχι όλα.

Είναι σημαντικό να αγοράζουμε αυτό που μας χρειάζεται και όχι ότι είναι φτηνό και μας το προωθούν.Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε τις συσκευές και τα εργαλεία που αγοράζουμε και να τα χρησιμοποιούμε σωστά.Μ'αυτόν τον τρόπο θα έχουμε λιγότερες ζημιές και ελάχιστη απώλεια υλικών.

Να έχετε στο μυαλό σας ότι πολλές φορές το φθηνότερο δεν είναι εκείνο που έχει τη χαμηλότερη τιμή αγοράς.


Παλαιότερη ανάρτηση Νεώτερη ανάρτηση


Αφήστε σχόλιο

Please note, comments must be approved before they are published